Tag Archives: doorgift yassin

Yasin customised

Terima kasih kerana membuat tempahan buku yasin/doa di tempahanyassin. Kami doakan majlis anda berjalan lancar dan rezeki anda dipermudahkan oleh NYA.Semoga doorgift buku ini memberi manafaat kepada sesiapa yang membacanya.


Untuk tempahan buku yasin anda boleh lah whatsapp kami di 0192520041 atau pun jika ada masa boleh terus ke kedai kami di 

TS70(sebelah kedai 1malaysia), pasar besar gombak 53000 jalan gombak, kuala lumpur.

yasin customised , yasin custome untuk tahlil

Alhamdulilah harini masih sempat tempahan yassin untuk mengupdate blog… maaf sebab lama xupdate blog sbb tempahan byk so kena bahagi-bahagi masa skit.

tempahan yassin yg sy update kali ni, tempahan yassin daripda sandakan sabah. yasin yg ditempah khas untuk disedekahkan kepada masjid dan surau kawasan beliau. semoga niat yang murni ini diberkati Allah..

yasin tahlil

untuk tempahan boleh whtapps sy di 012-6345952 nnt sy reply ya..

buku yassin design flower

Alhamdulilah tempahan yassin dah selamat pos dan hantar yasin customer .. hope majlis mereka berjalan lancar 🙂

kepada anda yang ingin mendapatkan servis tempahan yassin customised, anda bolehlah terus whtatapps kepada saya di 012-634 5952

yassin customised flower

yassin customised flower

buku yasin

buku yasin

tempahan yassin murah

tempahan yassin murah

harga dan servis kami insyallah yang terbaik dan tercepat… selamat ber survey dan selamat memilih. 🙂 peace.. www.facebook.com/tempahanyassin

Tempahan yassin untuk majlis tahlil

Alhamdulilah tempahan yassin dah siapkan dan dah hantar tempahan dari sis hidayah.. Walaupun last minute still sy dpt siapkan dengan baik..

Untuk sesiapa yg nk tempah yassin khas or stiker jgn segan2 like je pages kat sblah n pm or if xnk like bleh whtapp/sms/call 0126345952 ya..

20131128-131818.jpg

20131128-131914.jpg