Tag Archives: buku yassin

Buku yasin customised cover

Terima kasih kerana membuat tempahan buku yasin/doa di tempahanyassin. Kami doakan majlis anda berjalan lancar dan rezeki anda dipermudahkan oleh NYA.Semoga doorgift buku yasin ini memberi manafaat kepada sesiapa yang membacanya.

Untuk tempahan buku yasin anda boleh lah whatsapp kami di 0192520041 atau pun jika ada masa boleh terus ke kedai kami di 

TS70(sebelah kedai 1malaysia), pasar besar gombak 53000 jalan gombak, kuala lumpur.


Buku yasin ,Yasin customised, Yasin custome , Buku yassin , Personalised yasin , Tempahanyassin ,Tempah buku yasin, Majlis aqiqah , Majlis akikah , Majlis tahlil , Majlis khatam al quran , Stiker , Stiker bulat

Paperbag , Paperbag plain ,

Baby paperbag , organza bag , organza putih , tasbih , tasbih readymade , tasbih murah

Doorgift 

Terima kasih kerana membuat tempahan buku yasin/doa di tempahanyassin. Kami doakan majlis anda berjalan lancar dan rezeki anda dipermudahkan oleh NYA.Semoga doorgift buku ini memberi manafaat kepada sesiapa yang membacanya.

Untuk tempahan buku yasin anda boleh lah whatsapp kami di 0192520041 atau pun jika ada masa boleh terus ke kedai kami di 

TS70(sebelah kedai 1malaysia), pasar besar gombak 53000 jalan gombak, kuala lumpur.


Buku yasin ,Yasin customised, Yasin custome , Buku yassin , Personalised yasin , Tempahanyassin ,Tempah buku yasin, Majlis aqiqah , Majlis akikah , Majlis tahlil , Majlis khatam al quran , Stiker , Stiker bulat
Paperbag , Paperbag plain ,

Baby paperbag , organza bag , organza putih , tasbih , tasbih readymade , tasbih murah

yasin customised , yasin custome untuk tahlil

Alhamdulilah harini masih sempat tempahan yassin untuk mengupdate blog… maaf sebab lama xupdate blog sbb tempahan byk so kena bahagi-bahagi masa skit.

tempahan yassin yg sy update kali ni, tempahan yassin daripda sandakan sabah. yasin yg ditempah khas untuk disedekahkan kepada masjid dan surau kawasan beliau. semoga niat yang murni ini diberkati Allah..

yasin tahlil

untuk tempahan boleh whtapps sy di 012-6345952 nnt sy reply ya..

Set doorgift buku doa

Alhamdulilah tempahan set doorgift siap di pos dan dah selamat sampai pada customer harini.

Buku 30jenis doa

60set

pos ke: Johor Bahru

thanks dear kerana menempah dengan kami!

set doorgift

buku doa

untuk tempahan boleh whtapps saya or pm di facebook pages tempahanyassin ya..

kami sedia membantu anda!

tempahan yassin floral design

untuk tempahan boleh whtapps or pm d fb ya… untuk fast respond whtapps sy ya. .

tempahan yassin, tq tag, stiker,

tempahan yassin, tq tag, stiker,

 

 

sy ni seorang ibu yang serba boleh, so mmg bz skit. untuk tempahan boleh whatapps je, kalo call if u are lucky sy akan angkat, kalo xangkat tu means sy bz skit uruskan anak2 n siapkan tempahan client sy. 🙂 so jgn kecewa ya kalo call xd angkat peace… 😉 

tempahan akan diterima dont worry, tp jgn order last minute ya sbb takut order full… buat persediaan majlis anda awal2 ya