Monthly Archives: July 2015

Tempahan buku yasin customised Tan Sri Ali Rustam

Alhamdulilah tempahan buku yasin customised drp Tan Sri Ali Rustam siap 300pcs sempena majlis kesyukuran.
Untuk tempahan boleh terus whtapps kami or datang terus ke kedai kami ya.

   
   

Tempahan yasin majlis tahlil

kali ni kami sempat utk update tempahan yasin untuk majlis tahlil pula, 
Utk tempahan yasin majlis tahlil kali ni, customer request untuk menambah wording di dalam cover buku yasin, for info pembaca blog kami, jika buat tambahan wording dalam cover kami akn caj tambahan sebanyak rm50 utk 100pcs buku yasin. 
Jika customer nak tambah wording dalam jgn lupa inform kami ya. 

Utk tempahan yasin boleh lah whtapps terus team kami atau jika ada kelapangan ke kedai anda boleh walk in shj ke kedai ya.  

    

  
 

Tempahan yasin musim raya..

alhamdulilah.. Bz bukan main kami seminggu nk raya ni.. Utk tempahan jln malu2 whtapps kami or terus ke kedai je ya..

Tempahan aqiqah 200pax siap.. Dah ready to pos    
  Still blom ready pink ni.. 50pcs small n 50pcs big. Tempahan yasin dan buku doa

Minggu ni everyday brg pos mcm ni.. Walaupun penat tp sy suka sgt..  
 
Tempahan yasin drp customer siap 300pax.. Thanks ya krn order dengan tempahan yassin ya.