Monthly Archives: October 2021

Buku Yasin Custom Cover Pelbagai Pilihan Set Sejadah & Riben

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk pernikahan anda, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Kami di Buku Yasin Customised juga menjual Yasin yang berkualiti dan di design khas untuk memudahkan pembacaan dan pemahaman maksud ayat dengan tulisan yang besar, jelas & cantik. Sesuai untuk dijadikan doorgift untuk Majlis Aqiqah, Majlis Kesyukuran, Majlis Pernikahan, Majlis Tahlil dan Majlis Bacaan Yasin. Kami mempunyai pelbagai pilihan set yang boleh anda pilih seperti set sejadah, set organza dan set paper bag. Kami menyediakan banyak pilihan set untuk anda.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://wordpress.com/post/tempahanyassin.com

Buku Yasin Custom Cover dengan Lebih 500 Pilihan Design

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover saiz big ini, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini buat pelanggan-pelanggan kesayangan kami.

Kami berharap agar anda berpuas hati dengan servis yang tempahan yasin custom cover berikan. Buku yasin custom kami dilengkapi dengan Surah Yasin, Doa Yasin, Tahlil Ringkas, Doa Selamat, Doa Akhir Tahun Hijriah, Doa Awal Tahun Hijriah, Amalan Zikir Harian, Solat Jamak, Solat Qasar, Asma’ul Husna, Panduan Solat Jenazan dan pelbagai lagi content yang bermanfaat buat anda. Kami mempunyai lebih 500 pilihan design yang pasti akan memuaskan hati anda semua.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover untuk Aqiqah dan Kesyukuran

Semoga buku yasin custom cover yang kami hasilkan ini dapat memberi  kebaikan dan tambah nilai kepada tetamu anda. Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom ini untuk majlis anda. 

Minimum tempahan Buku yasin custom cover adalah 8pcs. Buku yasin custom kami mengunakan cover artcard dan mempunyai 69 muka surat. Kami mempunyai lebih dari 500 design untuk anda membuat pilihan. Buku yasin dalam kami berwarna dan lengkap dengan tahlil dan cover buku yasin kami mempunyai wording pilihan anda di cover buku. Kami jugak mengambil tempahan urgent untuk anda yang memerlukan doorgift dengan kadar segera.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover Saiz Yasin 5x7inci

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover saiz big ini, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini buat pelanggan-pelanggan kesayangan kami.

Kami berharap agar anda berpuas hati dengan servis yang tempahan yasin custom cover berikan. Buku yasin custom kami dilengkapi dengan Surah Yasin, Doa Yasin, Tahlil Ringkas, Doa Selamat, Doa Akhir Tahun Hijriah, Doa Awal Tahun Hijriah, Amalan Zikir Harian, Solat Jamak, Solat Qasar, Asma’ul Husna, Panduan Solat Jenazan dan pelbagai lagi content yang bermanfaat buat anda. Kami mempunyai lebih 500 pilihan design yang pasti akan memuaskan hati anda semua.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover untuk Tahlil & Bacaan Yasin Bersama Ahli Keluarga

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini buat pelanggan-pelanggan kesayangan kami.

Kami berharap agar anda berpuas hati dengan servis yang tempahan yasin custom cover berikan. Buku yasin custom kami dilengkapi dengan Surah Yasin, Surah Al-Kahfi, Surah Al-Waqiah, Surah Al-Mulk, Surah Ar-Rahman, Al-Mathurat, Manzil, Asma’ul Husna, Solat Jenazah, Panduan Solat Jenazah dan pelbagai lagi content yang bermanfaat buat amalan harian anda. Kami mempunyai lebih 500 pilihan design yang pasti akan memuaskan hati anda semua.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Printing Set Organza, Tq Tag dan Gula-Gula

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk bacaan yasin, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Kalau dah buat majlis perkahwinan, majlis aqiqah, majlis kesyukuran, majlis cukur jambul takkan nak beri doorgift biasa-biasa kan? Mestilah nak yang cantik & berkat supaya majlis pun berjalan dengan lancar DAN yang paling penting tetamu tak buang-buang doorgift tu kan 😉 Tempahan yassin, stiker & TQ tag ada menyediakan yasin untuk dijadikan doorgift ketika majlis anda. Apa yang lagi Istimewa? Terdapat 2 jenis Buku Yasin berserta tafsir Bahasa Melayu/English sebagai rujukan. Terdapat lebih 300 design untuk dipilih. Isi kandungan buku yasin berwarna. ‘Font’ nama dan perkataan mengikut kehendak anda. Yasin ada size besar dan sederhana. Layout yang kemas dengan tulisan yang jelas. Terdapat Tahlil, Doa Arwah, Doa Selamat, Doa Penutup, Asmaul Husna, Zikir Hardan dan lain-lain.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover untuk Bacaan Yasin

Semoga buku yasin custom yang kami hasilkan ini dapat memberi  kebaikan dan tambah nilai kepada anda. Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom half A4 ini. 

Buku yasin ini bersaiz half A4 iaitu 14.8cm x 21.0cm dan yang paling best terdapat pelbagai surah hanya di dalam satu buku yasin custom seperti Surah Yasin, Surah Al-Kahfi, Surah Al-Waqiah, Surah Al-Mulk, Surah Ar Rahman dan pelbagai lagi content yang bermanfaat untuk amalan seharian anda. 

Buku yasin custom kami mengunakan cover artcard dan mempunyai 136 muka surat. Cover buku yasin kami custom dengan nama dan wording yang anda pilih serta mempunyai lebih dari 500 design untuk anda membuat pilihan. Kami jugak mengambil tempahan urgent untuk anda yang memerlukan dengan kadar segera. 

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover Saiz A5 bersama Surah-Surah Amalan untuk Tahlil dan Bacaan Yasin

Semoga buku yasin custom yang kami hasilkan ini dapat memberi  kebaikan dan tambah nilai kepada anda. Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom half A4 ini. 

Buku yasin ini bersaiz half A4 iaitu 14.8cm x 21.0cm dan yang paling best terdapat pelbagai surah hanya di dalam satu buku yasin custom seperti Surah Yasin, Surah Al-Kahfi, Surah Al-Waqiah, Surah Al-Mulk, Surah Ar Rahman dan pelbagai lagi content yang bermanfaat untuk amalan seharian anda. Buku yasin custom kami mengunakan cover artcard dan mempunyai 136 muka surat. Cover buku yasin kami custom dengan nama dan wording yang anda pilih serta mempunyai lebih dari 500 design untuk anda membuat pilihan. Kami jugak mengambil tempahan urgent untuk anda yang memerlukan dengan kadar segera. 

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Hardcover Hotstamping Gold Saiz Yasin Big

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk bacaan yasin dan tahlil, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Buku Yasin Hardcover mempunyai wording Hot Stamping Gold / Silver. Sudah semestinya cover buku yasin ini kami print wording nama terus di cover buku yasin. Minimum order 50 pcs dan ke atas. Buku Yasin Hardcover sesuai untuk dijadikan doorgift untuk majlis Aqiqah, Majlis Kesyukuran, majlis pernikahan, majlis tahlil dan majlis bacaan yasin.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover Set Kotak, Tasbih dan Riben

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini buat pelanggan-pelanggan kesayangan kami.

Kami berharap agar anda berpuas hati dengan servis yang tempahan yasin custom cover berikan. Buku yasin custom kami dilengkapi dengan surah yasin, tahlil ringkas, doa selamat,  panduan solat jenazah, solat qasar dan jamak, zikir harian dan doa-doa yang lain juga. Kami mempunyai lebih 500 pilihan design yang pasti akan memuaskan hati anda semua.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com