Category Archives: Uncategorized

Surah Yasin untuk arwah tersayang

Daripada Ma’qil bin Yasar, bahawa Nabi SAW bersabda:

اقْرَؤُوْا يَسٍ عَلَى مَوْتَاكُمْ

Maksudnya: “Bacalah surah Yasin kepada orang yang meninggal di antara kamu”. [Riwayat Abu Daud, no. Hadith 2714]

.

Tekan link untuk tempahan

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

Showroom:

WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@angahdoorgift

ONLINE SURAH: www.angahdoorgift.com

ONLINE ORDERING: www.wasap.my/60192520041

Jangan risau,

Jika anda di luar KL, kami ada kurier.

**( URGENT ORDER diterima, kerana kami print terus dikilang kami sendiri )

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#bacaanyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin

**tertakluk kepada design anda

Buku Surah Yasin Majlis Kelahiran

“Surah Yasin dinamakan di dalam kitab Taurat dengan sebutan ‘Al-Muimmah’ (yang menyelubungi) pembacanya dengan kebaikan dunia dan akhirat dan yang menanggung segala bala dan kesusahan dunia dan akhirat dan dinamakan juga sebagai perisai dan penunai hajat, yang melindungi pembacanya dari setiap keburukan dan kejahatan dan yang menunaikan bagi pembacanya segala hajat dan kemahuan.”

(Hadis Riwayat Said bin Mansur dan al-Baihaqi dari Hasan bin Aziah)

Tekan link untuk tempahan

 www.wasap.my/60192520041

 www.wasap.my/60192520041

Showroom:

WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@angahdoorgift

ONLINE SURAH: www.angahdoorgift.com

ONLINE ORDERING:  www.wasap.my/60192520041

Jangan risau,

Jika anda di luar KL, kami ada kurier.

**( URGENT ORDER diterima, kerana kami print terus dikilang kami sendiri )

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#bacaanyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin

**tertakluk kepada design anda

#akikah#tasbih#kotakyasin

**tertakluk kepada design anda

Al-Quran Ekslusif untuk Hantaran

“Zim, nak letak apa lagi dekat hantaran kita? Saya dah buntu.”

“Hari tu kan awak kata nak buat Quran cover sendiri.”

Ha ah! Allahuakbar saya baru ingat, saya dah tempah. Haa.. jap saya contact Angah Doorgift, dah siap ke belum?”

.

Tekan link untuk tempahan

www.wasap.my/60132216655

www.wasap.my/60132216655

www.wasap.my/60132216655

Showroom:

WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

.

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@angahdoorgift

ONLINE SURAH: www.angahdoorgift.com

ONLINE ORDERING: www.wasap.my/60132216655

.

Jangan risau,

Jika anda di luar KL, kami ada kurier.

**( URGENT ORDER diterima, kerana kami print terus dikilang kami sendiri )

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#bacaanyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin

**tertakluk kepada design anda

#akikah#tasbih#kotakyasin

**tertakluk kepada design anda

Buku Surah Yasin Untuk sedekah

“Mak, cikgu kata hujung bulan ni ada majlis baca Yasin untuk pelajar SPM tahun ni. Angah nak sedekahkan Yasin boleh tak,mak? Tapi bajet Angah tak banyak.”

“MasyaAllah, Ngah. Alhamdulillah, baik niat anak mak. Tak apa, mak tambah lah sikit. Nanti mak order dekat Angah Doorgift, ya? Tempat kita buat Yasin arwah atuk hari tu.”

.

Custom Cover Yasin kami (Angah Doorgift) sentiasa bersedia berikan yang terbaik untuk anda.

.

Tekan link untuk tempahan

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

Showroom:

WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

.

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@angahdoorgift

ONLINE SURAH: www.angahdoorgift.com

ONLINE ORDERING: www.wasap.my/60192520041

Jangan risau,

Jika anda di luar KL, kami ada kurier.

**( URGENT ORDER diterima, kerana kami print terus dikilang kami sendiri )

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#bacaanyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin

**tertakluk kepada design anda

Buku Surah Yasin Hardcover Hot stamping

Jika kesedihan menghampiri hidup kita, maka dengan membaca surat Yasin dapat menghilangkannya. Sehingga, dengan membaca surat Yasin akan mendatangkan kebahagiaan dalam hidup kita.

Maka dari itu jangan merasa putus asa atau merasa sendiri jika sedang bersedih. Ingatlah Allah SWT setiap waktu, membaca surat Yasin juga menjadi pengubat dari rasa sedih.

.

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@angahdoorgift

ONLINE SURAH: www.angahdoorgift.com

ONLINE ORDERING: www.wasap.my/60192520041

.

Open for ORDERING

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

#angahkadkawin#kadkahwin#kadkawin#angahdoorgift#kadkahwinexclusive#kadkahwinhotstamping#kadkawinvip#cukurjambul#kadkawinmurah#kadkahwinmurah#weddingcard#weddingcardexclusive#weddingcardvip

Buku Yasin Full Printing Hardcover

Sejauh mana kejayaan kita, pasti akan berbalik pada Ilahi. Dimana, bila, apa. Pasti akan terbuka hati untuk menyebut Ilahi, kembali pada Ilahi.

Tiada manusia yang terlepas dari membuat kesilapan. Bacalah Yasin, kerana Yasin itu jantungNya Al-Quran.

Tekan link untuk tempahan

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

Showroom:

WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@angahdoorgift

ONLINE SURAH: www.angahdoorgift.com

ONLINE ORDERING: www.wasa.my/60133377005

.

Jangan risau,

Jika anda di luar KL, kami ada kurier.

**( URGENT ORDER diterima, kerana kami print terus dikilang kami sendiri )

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#bacaanyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin

**tertakluk kepada design anda

Surah Yasin Buat arwah tersayang

Memanfaatkan Yasin dalam kehidupan harian, InsyaaAllah mendapat syafaat di akhirat kelak.

Kini lebih 600 cover design kami sediakan untuk anda membuat pilihan.

.

Tekan link untuk tempahan

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

Showroom:

WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

.

Jangan risau,

Jika anda di luar KL, kami ada kurier.

**( URGENT ORDER diterima, kerana kami print terus dikilang kami sendiri )

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#bacaanyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin

**tertakluk kepada design anda

Buku surah yasin memperingati arwah tersayang

Semerah-merah cili. Pilihan design melebihi 500 untuk dipilih. Pelbagai jenis design dari bentuk islamik hingga ke design modern.

.

Tekan link untuk tempahan

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

Showroom:

WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

.

Jangan risau,

Jika anda di luar KL, kami ada kurier.

**( URGENT ORDER diterima, kerana kami print terus dikilang kami sendiri )

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#bacaanyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin

**tertakluk kepada design anda

Buku Surah Yasin Baldu buat arwah tersayang

Baldu merah beserta hot stamping Gold. Waahh nampak sangat2 special dan luxury. Ahli keluarga nya terlalu kasih & merindu arwah. Semoga apa yang di lakukan waris menjadi bekalan buat mereka di sana.

Tekan link untuk tempahan

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

Showroom:

WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

Jangan risau,

Jika anda di luar KL, kami ada kurier.

**( URGENT ORDER diterima, kerana kami print terus dikilang kami sendiri )

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#bacaanyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin

**tertakluk kepada design anda

YASIN MAJLIS TAHLIL ARWAH

Rindukan arwah, peringatilah mereka dengan sedekahkan bacaan Yasin, membuat sedikit majlis Tahlil.

.

Kami ada lebih 500 pilihan design untuk anda pilih.

.

Tekan link untuk tempahan

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

Showroom:

WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd

.

Jangan risau,

Jika anda di luar KL, kami ada kurier.

**( URGENT ORDER diterima, kerana kami print terus dikilang kami sendiri )

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#bacaanyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin

**tertakluk kepada design anda