Monthly Archives: December 2019

Buku Yasin Custom Cover untuk Majlis Tahlil dan Bacaan Yasin Ayahanda

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk majlis anda, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Dengan satu buku yasin custom cover dari kami anda boleh mengamalkan bacaan Yasin, Tahlil, Al-Kahfi, Al-Waqiah, Al-Mulk, Ar-Rahman, Al-Mathurat, Manzil, Solat Jamak dan Qasar, Asma’ul Husna dan Panduan Solat Jenazah. Bukan itu sahaja, isi dalam buku yasin custom cover kami berwarna dan yang paling best anda boleh memilih design pada cover buku yasin custom cover berserta wording anda sendiri. Terdapat lebih dari 300 design untuk anda buat pilihan. Pasti rambang mata bukan? Jom order sekarang dengan kami.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

 

 

Buku Yasin Custom Cover Set Kotak + Riben + Tasbih

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk majlis aqiqah dan kesyukuran set kotak + riben + tasbih, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Kami berharap agar anda berpuas hati dengan servis yang tempahan yasin custom cover berikan. Sesuai untuk dijadikan doorgift untuk majlis Aqiqah, Majlis Kesyukuran, majlis pernikahan, majlis tahlil dan majlis bacaan yasin. Kepada mereka yang sedang mencari doorgift yasin custom cover jom dapatkan segera dari kami. Kami adalah specialist dalam membuat yasin custom cover ini. Hasilnya pasti memuaskan hati anda.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

 

Buku Yasin Custom Cover untuk Majlis Bacaan Yasin & Tahlil Ayahanda

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk majlis bacaan yasin dan tahlil ayahanda anda, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Dengan satu buku yasin custom cover dari kami anda boleh mengamalkan bacaan Yasin, Tahlil, Al-Kahfi, Al-Waqiah, Al-Mulk, Ar-Rahman, Al-Mathurat, Manzil, Solat Jamak dan Qasar, Asma’ul Husna dan Panduan Solat Jenazah. Bukan itu sahaja, isi dalam buku yasin custom cover kami berwarna dan yang paling best anda boleh memilih design pada cover buku yasin custom cover berserta wording anda sendiri. Terdapat lebih dari 300 design untuk anda buat pilihan. Pasti rambang mata bukan? Jom order sekarang dengan kami.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

 

 

Buku Yasin Custom Cover untuk Majlis Pernikahan

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk majlis pernikahan anda, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Kalau dah buat majlis perkahwinan, majlis aqiqah, majlis kesyukuran, majlis cukur jambul takkan nak beri doorgift biasa-biasa kan? Mestilah nak yang cantik & berkat supaya majlis pun berjalan dengan lancar DAN yang paling penting tetamu tak buang-buang doorgift tu kan 😉 Tempahan yassin, stiker & TQ tag ada menyediakan yasin untuk dijadikan doorgift ketika majlis anda. Apa yang lagi Istimewa? Terdapat 2 jenis Buku Yasin berserta tafsir Bahasa Melayu/English sebagai rujukan. Terdapat lebih 300 design untuk dipilih. Isi kandungan buku yasin berwarna. ‘Font’ nama dan perkataan mengikut kehendak anda. Yasin ada size besar dan sederhana. Layout yang kemas dengan tulisan yang jelas. Terdapat Tahlil, Doa Arwah, Doa Selamat, Doa Penutup, Asmaul Husna, Zikir Hardan dan lain-lain.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

 

Buku Yasin Custom Cover untuk Majlis Bacaan Yasin

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk majlis bacaan yasin anda, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Dengan satu buku yasin custom cover dari kami anda boleh mengamalkan bacaan Yasin, Tahlil, Al-Kahfi, Al-Waqiah, Al-Mulk, Ar-Rahman, Al-Mathurat, Manzil, Solat Jamak dan Qasar, Asma’ul Husna dan Panduan Solat Jenazah. Bukan itu sahaja, isi dalam buku yasin custom cover kami berwarna dan yang paling best anda boleh memilih design pada cover buku yasin custom cover berserta wording anda sendiri. Terdapat lebih dari 300 design untuk anda buat pilihan. Pasti rambang mata bukan? Jom order sekarang dengan kami.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

 

 

Buku Yasin Custom Cover untuk Majlis Tahlil Arwah

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk majlis tahlil arwah, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Kami di Buku Yasin Customised juga menjual Yasin yang berkualiti dan di design khas untuk memudahkan pembacaan dan pemahaman maksud ayat dengan tulisan yang besar, jelas & cantik. Sesuai untuk dijadikan doorgift untuk majlis Aqiqah, Majlis Kesyukuran, majlis pernikahan, majlis tahlil dan majlis bacaan yasin. Kami mempunyai pelbagai pilihan set yang boleh anda pilih seperti set sejadah, set organza dan set paper bag. Kami menyediakan banyak pilihan set untuk anda.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

 

 

Buku Yasin Custom Cover untuk Majlis Sambutan Hari Keluarga dan Tahlil Arwah

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk majlis sambutan hari keluarga dan tahlil arwah, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Dengan satu buku yasin custom cover dari kami anda boleh mengamalkan bacaan Yasin, Tahlil, Al-Kahfi, Al-Waqiah, Al-Mulk, Ar-Rahman, Al-Mathurat, Manzil, Solat Jamak dan Qasar, Asma’ul Husna dan Panduan Solat Jenazah. Bukan itu sahaja, isi dalam buku yasin custom cover kami berwarna dan yang paling best anda boleh memilih design pada cover buku yasin custom cover berserta wording anda sendiri.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com