Author Archives: tempahanyassin

About tempahanyassin

Showroom & Kilang A2 Kompleks Industri MARA Jalan 46/10 Off Jalan Batu Caves 68100 Kuala Lumpur.

Buku Yasin Custom Cover Bersaiz Half A4 bersama Surah-Surah Amalan

Buku yasin ini bersaiz half A4 iaitu 14.8cm x 21.0cm dan yang paling best terdapat pelbagai surah hanya di dalam satu buku yasin custom seperti Surah Yasin, Surah Al-Kahfi, Surah Al-Waqiah, Surah Al-Mulk, Surah Ar Rahman dan pelbagai lagi content yang bermanfaat untuk amalan seharian anda. 

Buku yasin custom kami mengunakan cover artcard dan mempunyai 136 muka surat. Cover buku yasin kami custom dengan nama dan wording yang anda pilih serta mempunyai lebih dari 500 design untuk anda membuat pilihan. Kami jugak mengambil tempahan urgent untuk anda yang memerlukan dengan kadar segera. 

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover untuk Ijab & Qabul

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover saiz big ini, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini buat pelanggan-pelanggan kesayangan kami.

Kami berharap agar anda berpuas hati dengan servis yang tempahan yasin custom cover berikan. Buku yasin custom kami dilengkapi dengan Surah Yasin, Doa Yasin, Tahlil Ringkas, Doa Selamat, Doa Akhir Tahun Hijriah, Doa Awal Tahun Hijriah, Amalan Zikir Harian, Solat Jamak, Solat Qasar, Asma’ul Husna, Panduan Solat Jenazan dan pelbagai lagi content yang bermanfaat buat anda. Kami mempunyai lebih 500 pilihan design yang pasti akan memuaskan hati anda semua.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Design, Wording dan Nama

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini buat pelanggan-pelanggan kesayangan kami.

Kami berharap agar anda berpuas hati dengan servis yang tempahan yasin custom cover berikan. Buku yasin custom kami dilengkapi dengan surah yasin, tahlil ringkas, doa selamat,  panduan solat jenazah, solat qasar dan jamak, zikir harian dan doa-doa yang lain juga. Kami mempunyai lebih 500 pilihan design yang pasti akan memuaskan hati anda semua.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Hardcover Printing Full Colour saiz Yasin A5 AddOn PVC Box dan Riben

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini buat pelanggan-pelanggan kesayangan kami.

Kami berharap agar anda berpuas hati dengan servis yang tempahan yasin custom cover berikan. Buku yasin custom kami dilengkapi dengan Surah Yasin, Surah Al-Kahfi, Surah Al-Waqiah, Surah Al-Mulk, Surah Ar-Rahman, Al-Mathurat, Manzil, Asma’ul Husna, Solat Jenazah, Panduan Solat Jenazah dan pelbagai lagi content yang bermanfaat buat amalan harian anda. Kami mempunyai lebih 500 pilihan design yang pasti akan memuaskan hati anda semua.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover bersama Al-Kahfi dan Pelbagai Surah Pilihan

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini buat pelanggan-pelanggan kesayangan kami.

Kami berharap agar anda berpuas hati dengan servis yang tempahan yasin custom cover berikan. Buku yasin custom kami dilengkapi dengan Surah Yasin, Surah Al-Kahfi, Surah Al-Waqiah, Surah Al-Mulk, Surah Ar-Rahman, Al-Mathurat, Manzil, Asma’ul Husna, Solat Jenazah, Panduan Solat Jenazah dan pelbagai lagi content yang bermanfaat buat amalan harian anda. Kami mempunyai lebih 500 pilihan design yang pasti akan memuaskan hati anda semua.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Design dan Wording Anda

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk majlis pernikahan anda, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Kalau dah buat majlis perkahwinan, majlis aqiqah, majlis kesyukuran, majlis cukur jambul takkan nak beri doorgift biasa-biasa kan? Mestilah nak yang cantik & berkat supaya majlis pun berjalan dengan lancar DAN yang paling penting tetamu tak buang-buang doorgift tu kan 😉 Tempahan yassin, stiker & TQ tag ada menyediakan yasin untuk dijadikan doorgift ketika majlis anda. Apa yang lagi Istimewa? Terdapat 2 jenis Buku Yasin berserta tafsir Bahasa Melayu/English sebagai rujukan. Terdapat lebih 300 design untuk dipilih. Isi kandungan buku yasin berwarna. ‘Font’ nama dan perkataan mengikut kehendak anda. Yasin ada size besar dan sederhana. Layout yang kemas dengan tulisan yang jelas. Terdapat Tahlil, Doa Arwah, Doa Selamat, Doa Penutup, Asmaul Husna, Zikir Hardan dan lain-lain.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover Set Paperbag, Stiker, Air Mineral dan Label

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover saiz big ini, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini buat pelanggan-pelanggan kesayangan kami.

Kami berharap agar anda berpuas hati dengan servis yang tempahan yasin custom cover berikan. Buku yasin custom kami dilengkapi dengan Surah Yasin, Doa Yasin, Tahlil Ringkas, Doa Selamat, Doa Akhir Tahun Hijriah, Doa Awal Tahun Hijriah, Amalan Zikir Harian, Solat Jamak, Solat Qasar, Asma’ul Husna, Panduan Solat Jenazan dan pelbagai lagi content yang bermanfaat buat anda. Kami mempunyai lebih 500 pilihan design yang pasti akan memuaskan hati anda semua.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover dengan Lebih 500 Pilihan Design

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover saiz big ini, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini buat pelanggan-pelanggan kesayangan kami.

Kami berharap agar anda berpuas hati dengan servis yang tempahan yasin custom cover berikan. Buku yasin custom kami dilengkapi dengan Surah Yasin, Doa Yasin, Tahlil Ringkas, Doa Selamat, Doa Akhir Tahun Hijriah, Doa Awal Tahun Hijriah, Amalan Zikir Harian, Solat Jamak, Solat Qasar, Asma’ul Husna, Panduan Solat Jenazan dan pelbagai lagi content yang bermanfaat buat anda. Kami mempunyai lebih 500 pilihan design yang pasti akan memuaskan hati anda semua.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Hardcover Printing Full Colour saiz Yasin Big

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk majlis walimatul urus anda, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Buku Yasin Hardcover mempunyai wording Hot Stamping Gold / Silver. Sudah semestinya cover buku yasin ini kami print wording nama terus di cover buku yasin. Minimum order 50 pcs dan ke atas. Buku Yasin Hardcover sesuai untuk dijadikan doorgift untuk majlis Aqiqah, Majlis Kesyukuran, majlis pernikahan, majlis tahlil dan majlis bacaan yasin.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover untuk Majlis Aqiqah Set Kotak, Tasbih dan Riben

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk majlis aqiqah, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Kami di Buku Yasin Customised menjual Yasin yang berkualiti dan di design khas untuk memudahkan pembacaan dan pemahaman maksud ayat dengan tulisan yang besar, jelas & cantik. Bukan itu sahaja, anda juga boleh meletakkan wording dan nama majlis anda pada cover Buku Yasin. Yang paling penting, dengan satu buku yasin anda boleh mengamalkan pelbagai surah seperti Al-Waqiah, Al-Mulk, Ar-Rahman, Al-Mathurat, Al-Kahfi, Asma’ul Husna, Panduan Solat Jenazah, Panduan Solat Jamak & Qasar, Manzil & Yasin. Bestkan semua ada dalam satu buku yasin sahaja dan mudah untuk dibawa serta diamalkan dimana-mana sahaja.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com