Monthly Archives: January 2022

MAJLIS TAHLIL-SET SEJADAH MINI

MAJLIS lebih bermakna bila memberi kan sesuatu kepada tetamu. @angah_doorgift boleh bantu anda. SET SEJADAH MINIBUKU YASIN CUSTOM COVER +RIBEN.

KELEBIHAN BUKU YASIN KAMI:

-Terdapat lebih 500 design yang boleh anda pilih

-Isi kandungan buku yasin JELAS & mudah di baca

-Boleh tambah doa + solat sunat pilihan-Buku doa custom cover kami boleh tulis nama, majlis, tarikh mengikut wording pilihan anda!!

-Mudah di bawa & material yang berkualiti.
BUKU Yasin ini juga boleh terus dijadikan doorgift buat tetamu selepas selesai majlis. Sangat bermanfaat buat mereka.
Tekan link untuk tempahan

www.wasap.my/60133377005

www.wasap.my/60133377005

www.wasap.my/60133377005

Showroom:WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd
Jangan risau,Jika anda di luar KL, kami boleh kurier.

**( URGENT ORDER diterima, kerana kami print terus dikilang kami sendiri ) #customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#bacaanyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin**tertakluk kepada design anda

NASKAH CINTA

NASKAH CINTA KITA❀️.

Kuatkan memori bersama dengan HADIAH Al-Quran Custom Cover di hari #majlisnikah#anniversary& #birthday .

Pada cover Al-Quran kami akan print nama majlis, tarikh majlis, nama anda dan pasangan, serta wording yang anda pilih.

Untuk Tempahan:Klik link di Bio kami πŸ‘†πŸ»

www.wasap.my/60132216655

www.wasap.my/60132216655

www.wasap.my/60132216655

#alquran#alqurancustom#alqurancustomize#alqurancustomcover#alqurancustommalaysia#customalquran#personalizedalquran#pelamin#hantaran#kadkawin#hantarankahwin#hantaranmewah#krususkahwin#alquranhantaran#hantaranalquran#hadiah#pelaminnikah#hadiahanniversary#pelamintunang#mekapnikah#hadiahalquran#hadiahquran#quran#islam#tunang#hantarantunang

MAJLIS PERTUNANGAN

Yasin Hardcover Hot Stamping Silver add on PVC Box dan Riben lebih exclusive dan premium .

Pada Hardcover Yasin kami print terus Nama, Tarikh, Doa dan Wording yang anda pilih. Untuk Tempahan

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin#doorgifttahlil#yasinhardcover

RINDU TIADA PENGHUJUNG

RINDU YANG TIADA PENGHUJUNG adalah RINDU pada insan yang telah pergi buat selamanya.

Antara cara memperingati meraka dengan adakan MAJLIS TAHLIL.

WAKAFKAN pahala bacaan yasin ini sebagai hadiah buat insan yang tersayang lagi di kasihi.Majlis lebih bermakna Jika ada sesuatu tetamu bawa pulang & amalkan iaitu BUKU YASIN CUSTOM COVER sbg buah tangan. Tanda Terima kasih.

Dengan ada @bukuyassin_stiker_tag dapat memudahkan anda.

KELEBIHAN BUKU YASIN KAMI:

βœ”οΈTerdapat lebih 500 design yang boleh anda pilih

βœ”οΈIsi kandungan buku yasin JELAS & mudah di baca

βœ”οΈBoleh tambah doa + solat sunat pilihan

βœ”οΈBuku yasin custom cover kami boleh tulis nama, majlis, tarikh mengikut wording pilihan anda!!

βœ”οΈMudah di bawa & material yang berkualiti.

BUKU Yasin ini juga boleh terus dijadikan doorgift buat tetamu selepas selesai majlis. Sangat bermanfaat buat mereka

Tekan link untuk tempahan

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

Showroom:WAZE: Angah doorgift and printing sdn bhd.

Jangan risau,Jika anda di luar KL, kami boleh kurier. **( URGENT ORDER diterima, kerana kami print terus dikilang kami sendiri )

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#bacaanyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin

**tertakluk kepada design anda

MAJLIS BACAAN YASIN & TAHLIL

RINDUNYA pada dia. Tapi dah tak ada untuk selama nya.

MAJLIS TAHLIL salah satu cara memperingati mereka. Lebih bermakna jika ada hadiah untuk tetamu.

Amalan arwah pasti mengalir seperti Sungai .

Kami boleh print nama arwah+tarikh pada cover yasin anda. Pelbagai design boleh di pilih..KAMI BOLEH BANTU.

BUKU YASIN CUSTOM

:πŸ”΄ Mempunyai lebih daripada 500 design untuk di pilih

πŸ”΄ Isi kandungan buku yasin jelas dan mudah di baca.

πŸ”΄ Boleh tambah doa+solat sunat.

πŸ”΄ Buku Yasin custom boleh tulis nama+majlis mengikut wording yang anda SUKA!.🎁 Kami berpengalaman dalam pembuatan Buku Yasin Custom dan banyak testimoni positif telah berjaya kami dapatkan🀝

Jom wasap team kami untuk order:.

Untuk Tempahan:

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin#angahdoorgift

MAJLIS KESYUKURAN & TAHLIL

“MAJLIS KESYUKURAN & TAHLIL”

Pasangan ini jadikan Buku Yasin sebagai hadiah. Semoga berkah dunia HINGGA Akhirat.

BUKU YASIN CUSTOM yang cantik pasti akan membuatkan penerima mengingati majlis anda.

Kuatkan lagi memori bersama dengan HADIAH ini di hari #anniversary#aqiqah#birthday#kahwinbajet

BUKU YASIN CUSTOM :

πŸ”΄ Mempunyai lebih daripada 500 design untuk di pilih

πŸ”΄ Isi kandungan buku yasin jelas dan mudah di baca.

πŸ”΄ Boleh tambah doa+solat sunat.

πŸ”΄ Buku Yasin custom boleh tulis nama+majlis mengikut wording yang anda SUKA!.🎁

Kami berpengalaman dalam pembuatan Buku Yasin Custom dan banyak testimoni positif telah berjaya kami dapatkan🀝.

Jom wasap team kami untuk order:..

Untuk Tempahan:

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin#angahdoorgift

SI PERMATA HATI AQIQAH FIRAS

“ANAK PERMATA HATI❀️” Cantik ya set ni di jadikan doorgift di majlis SI COMEL. Pasti meriah kan

BUKU YASIN CUSTOM yang cantik ditambah pulak dengan kombinasi BOX+RIBEN+TASBIH+MINI SEJADAH pasti akan membuatkan penerima mengingati majlis anda.

Kuatkan lagi memori bersama dengan HADIAH ini di hari #anniversary#aqiqah#birthday.

BUKU YASIN CUSTOM :

πŸ”΄ Mempunyai lebih daripada 500 design untuk di pilih

πŸ”΄ Isi kandungan buku yasin jelas dan mudah di baca.

πŸ”΄ Boleh tambah doa+solat sunat.

πŸ”΄ Buku Yasin custom boleh tulis nama+majlis mengikut wording yang anda SUKA!.🎁

Kami berpengalaman dalam pembuatan Buku Yasin Custom dan banyak testimoni positif telah berjaya kami dapatkan🀝

Jom wasap team kami untuk order:.

Untuk Tempahan:

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin#angahdoorgift

BUKU YASIN CUSTOM WALIMATUL URUS

Buku Yasin Custom Hardcover sangat cantik di jadikan hadiah pada tetamu. KENAPA pening-pening nak fikir design, kami ada lebih 500 design untuk di pilih.


Tempah harini BUKU YASIN CUSTOM COVER dengan kami @bukuyassin_stiker_tagPada cover yasin kami print nama pasangan, tarikh, doa dan wording pilihan mengikut permintaan anda.


UNTUK TEMPAHAN ONLINE

Klik link untuk tempahan:
www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041
TEL : 019 2520041

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin#balikkampung#rentasnegeri

BUKU YASIN CUSTOM COVER UNTUK MAJLIS TAHLIL & DOA

Kenangan Abadi tetap tersemat di dalam hati. Biar pun telah tiada di duniawi doa & sedekah tetap mengalir pada yang telah pergi.


Beri yasin custom cover untuk disedekahkan dan dapat memberi pahala berterusan buat arwah. In Shaa Allah

Kami print nama insan yang anda sayang pada Buku Yasin Custom Cover untuk anda mengingati orang yang tersayang

UNTUK TEMPAHAN ONLINE
Klik link di bawah:
www.wasap.my/60192520041
www.wasap.my/60192520041
www.wasap.my/60192520041
TEL : 019-2520041


#customyasin #customyassin #tempahanyassin #bukuyasin #bukuyassin #bukuyasincustom #personalisedyasin #doorgiftyasin #doorgiftbukuyasin #tahlil #aqiqah #doorgift #berkat #majlisnikah #doorgiftnikah #hardcoveryasin #bukuyasinhardcover #customisedyasin #islamicdoorgift #doorgiftaqiqah #akikah #tasbih #kotakyasin

MAJLIS BUKU YASIN DAH TAHLIL

Majlis Buku Yasin &TahlilΒ 

Pada Cover Yasin kami print terus Nama, Tarikh dan Wording yang anda pilih. Sangat bermanfaat untuk diwakafkan dan disedekahkan. .

Untuk Tempahan & Pertanyaan
www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

www.wasap.my/60192520041

#customyasin#customyassin#tempahanyassin#bukuyasin#bukuyassin#bukuyasincustom#personalisedyasin#doorgiftyasin#doorgiftbukuyasin#tahlil#aqiqah#doorgift#berkat#majlisnikah#doorgiftnikah#hardcoveryasin#bukuyasinhardcover#customisedyasin#islamicdoorgift#doorgiftaqiqah#akikah#tasbih#kotakyasin#doorgifttahlil#yasinhardcover