Buku yasin tempahan khas untuk majlis kesyukuran

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom ini untuk majlis kesyukuran, kami di tempahan yasin custom akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom ini kepada pelanggan.

Kami berharap agar anda berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh tempahan buku yasin custom. Kepada sesiapa yang hendak membuat majlis kesyukuran, anda boleh terus membuat tempahan buku yasin custom ini dengan kami kerana kami adalah specialist dalam membuat buku yasin custom doorgift. Buku yasin custom ini boleh diberikan kepada tetamu yang hadir sebagai tanda terima kasih dan kenangan daripada pihak tetamu.

Buku yasin custom kami dilengkap dengan surah yasin, tahlil ringkas, doa selamat,  panduan solat jenazah, solat qasar dan jamak, zikir harian dan doa-doa yang lain juga. Sudah semestinya cover buku yasin ini kami print wording nama terus di cover buku yasin.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s