Monthly Archives: November 2021

Buku Yasin Custom Cover untuk Tahlil Allahyarhamah Piah Binti Haji Barak

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk diwakafkan, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Kami di Buku Yasin Customised juga menjual Yasin yang berkualiti dan di design khas untuk memudahkan pembacaan dan pemahaman maksud ayat dengan tulisan yang besar, jelas & cantik. Sesuai untuk dijadikan doorgift untuk majlis Aqiqah, Majlis Kesyukuran, majlis pernikahan, majlis tahlil dan majlis bacaan yasin. Kami mempunyai pelbagai pilihan set yang boleh anda pilih seperti set sejadah, set organza dan set paper bag. Kami menyediakan banyak pilihan set untuk anda.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Hardcover Hotstamping Silver

Terima kasih di atas tempahan Yasin Hardcover Hotstamping Silver Size Big. Semoga buku yasin hardcover yang kami hasilkan ini dapat memberi tambah nilai & kebaikan kepada anda.

Hardcover buku yasin custom kami mempunyai 69 muka surat. Hardcover custom kami mempunyai 2 jenis iaitu Hot Stamping Gold/Silver dan Printing Full Color serta lengkap dengan tahlil. Minimum tempahan Hardcover buku yasin custom adalah 50pcs. Bukan itu sahaja, anda juga boleh letak wording anda pada cover buku. Kami menjual Yasin yang berkualiti dan di design khas untuk memudahkan pembacaan dan pemahaman maksud ayat dengan tulisan yang besar, jelas & cantik. 

Untuk tempahan 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover untuk Majlis Walimatul Urus Rohaida dan Azzhari

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover saiz big ini, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini buat pelanggan-pelanggan kesayangan kami.

Kami berharap agar anda berpuas hati dengan servis yang tempahan yasin custom cover berikan. Buku yasin custom kami dilengkapi dengan Surah Yasin, Doa Yasin, Tahlil Ringkas, Doa Selamat, Doa Akhir Tahun Hijriah, Doa Awal Tahun Hijriah, Amalan Zikir Harian, Solat Jamak, Solat Qasar, Asma’ul Husna, Panduan Solat Jenazan dan pelbagai lagi content yang bermanfaat buat anda. Kami mempunyai lebih 500 pilihan design yang pasti akan memuaskan hati anda semua.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover Set Kotak untuk Walimatul Urus

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk bacaan yasin, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Kalau dah buat majlis perkahwinan, majlis aqiqah, majlis kesyukuran, majlis cukur jambul takkan nak beri doorgift biasa-biasa kan? Mestilah nak yang cantik & berkat supaya majlis pun berjalan dengan lancar DAN yang paling penting tetamu tak buang-buang doorgift tu kan 😉 Tempahan yassin, stiker & TQ tag ada menyediakan yasin untuk dijadikan doorgift ketika majlis anda. Apa yang lagi Istimewa? Terdapat 2 jenis Buku Yasin berserta tafsir Bahasa Melayu/English sebagai rujukan. Terdapat lebih 300 design untuk dipilih. Isi kandungan buku yasin berwarna. ‘Font’ nama dan perkataan mengikut kehendak anda. Yasin ada size besar dan sederhana. Layout yang kemas dengan tulisan yang jelas. Terdapat Tahlil, Doa Arwah, Doa Selamat, Doa Penutup, Asmaul Husna, Zikir Hardan dan lain-lain.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover untuk Majlis Tahlil

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk disedekahkan, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Kami di Buku Yasin Customised juga menjual Yasin yang berkualiti dan di design khas untuk memudahkan pembacaan dan pemahaman maksud ayat dengan tulisan yang besar, jelas & cantik. Sesuai untuk dijadikan doorgift untuk majlis aqiqah, Majlis Kesyukuran, majlis pernikahan, majlis tahlil dan majlis bacaan yasin. Kami mempunyai pelbagai pilihan set yang boleh anda pilih seperti set sejadah, set organza dan set paperbag. Kami menyediakan banyak pilihan set untuk anda.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Hardcover Printing Full Colour untuk Tahlil dan Bacaan Yasin

Terima kasih di atas tempahan Yasin Hardcover Printing Full Colour ini, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini buat pelanggan-pelanggan kesayangan kami.

Kami berharap agar anda berpuas hati dengan servis yang tempahan yasin custom cover berikan. Buku yasin custom kami dilengkapi dengan Surah Yasin, Doa Yasin, Tahlil Ringkas, Doa Selamat, Doa Akhir Tahun Hijriah, Doa Awal Tahun Hijriah, Amalan Zikir Harian, Solat Jamak, Solat Qasar, Asma’ul Husna, Panduan Solat Jenazan dan pelbagai lagi content yang bermanfaat buat anda.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover Pelbagai Pilihan Set Sejadah & Riben

Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini untuk pernikahan anda, kami di tempahan yasin custom cover akan sentiasa memberikan servis yang terbaik untuk menghasilkan buku yasin custom cover ini kepada pelanggan.

Kami di Buku Yasin Customised juga menjual Yasin yang berkualiti dan di design khas untuk memudahkan pembacaan dan pemahaman maksud ayat dengan tulisan yang besar, jelas & cantik. Sesuai untuk dijadikan doorgift untuk Majlis Aqiqah, Majlis Kesyukuran, Majlis Pernikahan, Majlis Tahlil dan Majlis Bacaan Yasin. Kami mempunyai pelbagai pilihan set yang boleh anda pilih seperti set sejadah, set organza dan set paper bag. Kami menyediakan banyak pilihan set untuk anda.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://wordpress.com/post/tempahanyassin.com

Buku Yasin Custom Cover Bersaiz Half A4 bersama Surah-Surah Amalan

Buku yasin ini bersaiz half A4 iaitu 14.8cm x 21.0cm dan yang paling best terdapat pelbagai surah hanya di dalam satu buku yasin custom seperti Surah Yasin, Surah Al-Kahfi, Surah Al-Waqiah, Surah Al-Mulk, Surah Ar Rahman dan pelbagai lagi content yang bermanfaat untuk amalan seharian anda. 

Buku yasin custom kami mengunakan cover artcard dan mempunyai 136 muka surat. Cover buku yasin kami custom dengan nama dan wording yang anda pilih serta mempunyai lebih dari 500 design untuk anda membuat pilihan. Kami jugak mengambil tempahan urgent untuk anda yang memerlukan dengan kadar segera. 

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini atau whatsapp kami di 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover untuk Tahlil Allahyarhamah Sa’diah Binti Lagimi

Semoga buku yasin custom yang kami hasilkan ini dapat memberi manfaat kepada anda. Terima kasih di atas tempahan buku yasin custom cover ini. 

Kami mempunyai lebih dari 500 design untuk anda membuat pilihan. Kami jugak mengambil tempahan urgent untuk anda yang memerlukan doorgift dengan kadar segera. Buku yasin custom kami mengunakan cover artcard dan mempunyai 63 muka surat.

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com

Buku Yasin Custom Cover untuk Pernikahan Jannah dan Ridwan

Semoga buku yasin custom yang kami hasilkan ini dapat memberi kebaikan dan tambah nilai kepada anda.

Buku yasin custom kami mengunakan cover artcard dan mempunyai 3 size berbeza iaitu Yasin Medium, Yasin Big dan Yasin Half A4. Cover buku yasin kami custom dengan nama dan wording yang anda pilih serta mempunyai lebih dari 500 design untuk anda membuat pilihan. Kami jugak mengambil tempahan urgent untuk anda yang memerlukan buku yasin custom dengan kadar segera. 

Untuk tempahan buku yasin custom, anda boleh terus click di sini or whatsapp kami 0192520041, atau terus ke showroom kami dengan waze: Angah Doorgift And Printing Sdn Bhd.

Love

https://tempahanyassin.wordpress.com